Web Analytics

Sportivă din Mioveni, admisă la un prestigios colegiu militar

de | 15.10.2022 21:35 | Actualitate, Home

O sportivă legitimată la CS Dacia Mioveni 2012, la secția oină, a fost admisă la o prestigioasă instituție de învățământ. Erika-Andreea Popa, originară din Mioveni, este, deja de o lună, elevă în clasa a-IX-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”.

De curând, tânăra a povestit pe pagina de facebook a colegiului că îl are ca model pe tatăl ei, care a reprezentat principalul sprijin, dar și o motivație pentru a alege cariera militară.

„În urmă cu mai bine de trei ani, am descoperit un sport care mai târziu avea să facă parte din mine și anume sportul nostru național, oina”, povestește tânăra. A participat la numeroase competiții și a obținut multe medalii. „În portofoliul echipei se numără multiple competiții câștigate cu Locul I, cele mai recente fiind obținute în data de 02 octombrie 2022 la Izvorani și București-Locul I la Campionatul Național de Senioare și Cupa Federației”.

Citește și MApN: Peste 400 de locuri de muncă disponibile, inclusiv în Argeș. Campanie de recrutare a rezerviştilor voluntari

Tânăra a mai spus că i-ar plăcea foarte mult să poată promova oina și în colegiu, „un sport care necesită multă atenție, reflexe foarte bune și calm”.

„În încheiere, vreau să îndemn toți colegii să își urmeze visurile și întotdeauna să depună seriozitate și iubire în tot ceea ce fac”, a transmis Erika Andreea Popa.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *