Web Analytics

Spor de venituri la Câmpulung

de | 15.09.2022 12:15 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

De șase ori a fost rectificat bugetul Câmpulungului până acum, iar ultima modificare efectuată în august a evidențiat o creștere a estimărilor la capitolul veniturilor, mai ales că primele două trimestre au adus creșteri importante ale încasărilor, per total. Circa doisprezece milioane de lei sunt în plus pe prima jumătate a anului, față de ce era trecut în bugetul inițial, iar pentru ultimele șase luni din an se estimează că va fi o creștere a veniturilor cu încă șase milioane. Majorarea este infimă în cazul veniturilor proprii, fiind estimată la doar trei sute de mii de lei până la finele lui 2022, suplimentul venind, însă, din sumele defalcate din TVA primite de municipiul muscelean. Estimarea inițială viza o valoare de circa opt milioane de lei, acum s-a ajuns la aproape optsprezece milioane.
De asemenea, a crecut nivelul subvențiilor primite de la bugetul de stat pentru asigurarea susținerii unor cheltuieli în domeniul social sau pentru cofinanțarea unor proiecte.
C.I.B.

Citește și Culisele „divorţului” de la Primăria Câmpulung. Cum s-a ajuns de la „Discut doar cu domnul Zaharia” la ”Nu fi mitocan!”

Citește și A fost demascată manevra economiei la factura de curent a Câmpulungului

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *