Web Analytics

Sponsorul principal Viorel Tudose promite o altă faţă a FC Argeş: „Sper să scoatem măcar nouă puncte din următoarele cinci etape…”

de | 19.11.2020 13:10 | Actualitate, Sport

Întrebat cum vede următoarele meciuri ale FC Argeș și dacă pandemia a afectat în vreun fel prestația jucătorilor și activitatea în general la club, sponsorul principal al FC Argeș, Viorel Tudose, ne-a declarat: ”S-au făcut greșeli mari în defensivă la ultimul meci și sper să remediem acest lucru în timp. Sper să scoatem măcar nouă puncte din următoarele cinci etape și lucrurile să intre în normal. O să vedeți o altă față a FC Argeș. Vreau să vă mai spun, se vede în tot sportul mondial, nu numai la noi, că oprirea bruscă a activității a dăunat foarte mult jucătorilor, enorm de mult. Dacă ne uităm ce probleme musculare au toți jucătorii, nu numai jucătorii români, probleme de rezistență, pentru că întreruperea aia nu trebuia făcută de pe o zi pe alta, trebuia să-i mai lași șapte-zece zile, ca să ia descendent această oprire a activității. Noi am oprit totul brusc. Peste tot sunt aceste probleme de rezistență, nu numai la noi. De aceea s-a venit și cu cinci schimbări. Eu sper să reintre totul în normal…”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Le spun aşa-zişilor analişti că FC Argeş nu va mai retrograda”

Citește și Viorel Tudose, principalul sponsor al alb-violeţilor: „Am în plan ca foşti fotbalişti ai lui FC Argeş să vină alături de echipă”

Citește și Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: ”Victoria CFR-ului este 75% meritul lui Dan Petrescu şi al presiunii puse pe întreaga conducere”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii