Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Spitalul Piteşti devine realitate. Se semnează parteneriatul dintre Primărie şi Consiliul Judeţean

În ședința Consiliului Local din această săptamână, de joi, 25 august, se va aproba parteneriatul între UAT Pitești, Spitalul Județean de Urgență și Consiliul Județean Argeș, în vederea atragerii de fonduri nerambursabile pentru construirea Spitalului Pitești!

Spitalul Piteşti devine realitate. Se semnează parteneriatul dintre Primărie şi Consiliul Judeţean

În cadrul noii construcții ce va fi situată pe Strada Depozitelor vor fi mutate Secția de Boli Infecțioase, Secția de Psihiatrie și Centrul de Sănătate Mintală care, la acest moment, își desfășoară activitatea în clădiri ce nu mai corespund standardelor din sistemul sanitar.
„Eu sunt optimist în ceea ce privește realizarea acestei investiții extrem de importantă pentru comunitatea piteșteană și nu numai și sper ca în toamnă să semnăm contractul de finanțare. Și țin să le mulțumesc pe această cale primarului Cristian Gentea care a cuplat din prima secundă la acest proiect, precum și președintelui Ion Mînzînă, care și-a dat girul ca instituția Consiliului Județean să fie partener în acest proiect”, ne-a declarat viceprimaul Gelu Tofan.
M.S.

Citește și Ministrul Simona Bucura-Oprescu și omologul din Turcia, vizită la două fabrici din Argeș

Citește și Scandal în Argeș după ce Prefectura a atacat în instanță hotărârea de actualizare a bugetului. Ion Mînzînă: „O decizie halucinantă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...