Web Analytics
scris joi, 03.02.2022

Spitalul Municipal Curtea de Argeș – proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare

Spitalul Municipal Curtea de Argeș – proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare

Spitalul Municipal Curtea de Argeş anunță lansarea proiectului cu titlul ”Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzate de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”-COD SMIS 142287, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10- Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Perioada de implementare a proiectului este de 8 luni, respectiv 01 mai 2021-31 decembrie 2022, conform Contract de Finanţare nr.655/27.10.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de către AM POIM pentru implementarea Proiectului-COD SMIS 142287, intitulat ”Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzare de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”.

Proiectul are ca principale rezultate, următoarele:

-îmbunătăţirea capacităţii de îngrijire şi tratament a pacienţilor, precum şi gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVID-19 prin achiziţionarea de echipamente medicale destinate intervenţiilor realizate în Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

-utilizarea echipamentelor medicale achiziţionate în scopul prevenirii, diagnosticării şi tratării pacienţilor infectaţi/suspecţi de COVID-19.

-gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVD -19 la nivelul unităţii sanitare care asigură asistenţă medicală pacienţilor testării pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, în Judeţul Argeş.

Valoarea totală a proiectului, valoarea totală eligibilă aprobată, precum şi valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR-REACT EU este de 17.913.252,55 lei.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională-REACT EU prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Date de Contact

Persoană de contact: Petru Gabriel

e-mail: aprovizionaregabi.smca@gmail.com

Tel: 0728/991320

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită