Web Analytics
scris joi, 11.01.2024

Spitalul Mioveni a rămas şi fără directorul medical Alexandru Iacobescu

În locul chirurgului a fost numit în funcție un urolog, dr. Gabriel Florian Burtea

Medicul chirurg Alexandru Iacobescu (foto) nu mai este director medical la Spitalul Mioveni, contractul acestuia pentru o perioadă interimară nemaifiind prelungit. Frământările continuă, iată, la respectiva unitate medicală, după ce, în noiembrie anul trecut, managerul interimar Mircea Stoian a fost înlocuit cu Adrian Codruț Schneider, fost director financiar.

Spitalul Mioveni a rămas şi fără directorul medical Alexandru Iacobescu

În locul doctorului Al. Iacobescu (venit de la Spitalul Clinic Colentina), începând de marți, 9 ianuarie, în funcția de director medical interimar al spitalului din Mioveni a fost numit dr. Gabriel Florian Burtea, în vârstă de 35 de ani, care lucra aici din 2022. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF „Carol Davila” București, specialitatea urologie, iar rezidențiatul l-a făcut la Spitalul „Prof. Dr. Theodor Burghele”, din capitală. Dr. Burtea, piteștean, este căsătorit și are doi copii.
Vă reamintim că atât dr. Mircea Stoian, cât și dr. Alexandru Iacobescu, au fost audiați de procurorii DNA în dosarul de corupție al primarului suspendat al orașului Mioveni, Ion Georgescu, având calitatea de martori.

Citește și În săptămâna Crăciunului, 13 copii s-au născut la Spitalul Mioveni

Citește și La Pitești, tarife noi la gunoi!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *