Web Analytics
scris sâmbătă, 25.09.2021

Spitalul Militar Pitești-140 de ani de existență. Şeful Statului Major al Apărării, prezent la ceremonie

Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Ion Jianu” din Piteşti a împlinit 140 de ani de existenţă. La ceremonie a luat parte inclusiv şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, care a felicitat conducerea şi întregul personal al unităţii, relatează adevarul.ro.

Spitalul Militar Pitești-140 de ani de existență. Şeful Statului Major al Apărării, prezent la ceremonie

Au trecut de atunci 140 de ani. Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Ion Jianu” funcţionează acum pe Str. Negru Vodă din Piteşti şi este una dintre cele mai apreciate unităţi spitaliceşti din ţară, în care ordinea şi disciplina sunt atribute care potenţează actul medical, unitatea acordând asistenţă medicală de specialitate atât personalului militar şi civil din unităţile militare arondate în cele trei judeţe, membrilor familiilor acestora, pensionarilor militari, veteranilor de razboi, cât şi celorlalţi asiguraţi ai CASA OPSNAJ sau ai celorlalte case de asigurări de sănătate, în condiţiile legii.
„Aniversarea mi-a oferit atât plăcutul prilej de a onora profesionalismul celor care formează, în prezent, Spitalul Militar de Urgenţă, cât şi cadrul cel mai potrivit pentru a omagia personalul din structurile medicale care au precedat Spitalul Militar din Piteşti, începând cu anul 1881”, a scris pe Facebook, şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu care l-a felicitat pe comandantul Spitalului Millitar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu”, colonel medic Tudor Gheorghe odată cu întreaga echipă a unităţii.
sursa foto: adevarul.ro

Distribuie!

0 Comentarii