Web Analytics

Spitalul Judeţean face teste COVID la cerere, la preţul de 280 lei

de | 8.01.2021 10:32 | Actualitate

# Programările sunt online, iar testele se fac la cerere, atât pentru adulți, cât și pentru copii
Spitalul Județean de Urgență Pitești efectuează teste pentru detecția COVID-19 la cerere. Programările se pot face online, pe site-ul www.sjupitesti.ro. „Programarea se realizează obligatoriu nominal. Se pot realiza mai multe programări cu aceleași date doar în cazul în care o persoană programează mai mulți membri ai familiei. Pentru programări multiple (cu aceleași date de contact) persoana va fi contactată telefonic pentru confirmare. În lipsa acestei confirmări, programarea poate fi anulată. După realizarea programării, persoana va primi un e-mail de confirmare în circa 1-5 minute (e important să se verifice și folderul «spam»)”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Pitești, Cristina Cazacu.

Citește și Prefectul Emanuel Soare: „Vaccinul e foarte sigur, fiindcă tocmai medicii se vaccinează primii”

Citește și La Mioveni a început vaccinarea anti-COVID

Recoltările se efectuează în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 08:30 – 11:00, într-unul din containerele amplasate în curtea unității sanitare, având în vedere că în izolatorul mare din structura Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești se desfășoară campania de vaccinare împotriva COVID-19. Probele sunt procesate de către personalul din cadrul Compartimentului de Biologie Celulară și Moleculară al Serviciului de Anatomie Patologică al SJU Piteşti.
Rezultatul testului la cerere va fi comunicat la adresa de e-mail indicată de solicitant (în limba română, dar și în limba engleză), în cel mult 48 de ore de la recoltarea probei. Prețul unui test la cerere este 280 de lei. Plata se va efectua numai în numerar, în baza confirmării programării (listată sau electronic) și se poate realiza de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-11:00, la Biroul de informații din ambulatoriul de specialitate al unității sanitare (fosta Policlinică). Reamintim că, încă de pe 16 iulie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Pitești se efectuează și la cerere teste pentru detecția noului coronavirus.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii