Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Spitalul Floreasca neagă afirmațiile despre un angajat al spitalului care i-ar fi procurat droguri lui Vlad Pascu

Spitalul Clinic de Urgență București infimă scenariul relatat de șoferul drogat Vlad Pascu în fața judecătorilor, cum că s-ar fi alimentat cu pastile de oxicodonă de la un dealer poreclit „Doctorul”, care lucrează la Spitalul Floreasca. Șefii instituției au precizat că, în primul rând, spitalul nu a cumpărat oxicondă, dar au spus că vor face o anchetă internă.

Spitalul Floreasca neagă afirmațiile despre un angajat al spitalului care i-ar fi procurat droguri lui Vlad Pascu

„Ca urmare a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la un posibil angajat al Spitalului Clinic de Urgență București care vindea medicamente lui Vlad Pascu, facem următoarele precizări: ● Spitalul nu a achiziționat produsele Oxycodona si Xanax ● Spitalul are implementate, conform legii, măsurile de securiate fizică și procedurală în ceea ce privește medicația în general și medicația specială în particular. Acest lucru a fost constatat și de comisia care a verificat tot ceea ce este legat de medicația specială (din care fac parte si substanțele opiacee), după tentativa de efractie în farmacia spitalului de la finele anului trecut. Cu acest aspect nu s-au sesizat abateri de la legislație și nici lipsuri din  gestiune ale acestor substanțe.

Totodată, domnul doctor Bogdan Oprița, șeful Departamentului UPU SMURD și purtătorul de cuvânt al Spitalului spune că: “Indiferent care este profesia acestui posibil angajat al spitalului (uneori menționat ca “supranumit doctorul”, alteori spunâdu-se că este doctor) suntem primii care dorim aflarea adevărului. În acest sens, Spitalul Clinic de Urgență București va asigură că va coopera deplin cu instituțiile abilitate dacă va fii solicitat.”

Citește și: În procesul lui Sorin Balaş & Co privind un jaf silvic de acum 10 ani, n-a fost stabilit nici acum prejudiciul!

De asemenea, șeful Secției Clinice ATI2 – Toxicologie, Conferențiar Universitar Doctor Radu Țincu precizează: “De când lucrez în acest spital nu a existat oxycodona achiziționată de farmacia spitalului. În acest sens, niciodată în spital nu s-a utilizat aceasta substanță!”, a transmis Departamentul de Comunicare și Imagine Spitalul Clinic de Urgență București.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită