Web Analytics
scris duminică, 14.05.2023

Spitalul din Mioveni a fost reprezentat la o conferință pe domeniul sănătății, la Cluj-Napoca

În perioada 11-14 mai 2023, la Cluj-Napoca s-a desfășurat conferința de cercetare și educație legată de sănătate H.E.A.R.T. – Healthcare, Education and Research Talks.

Spitalul din Mioveni a fost reprezentat la o conferință pe domeniul sănătății, la Cluj-Napoca

Printre invitați s-a aflat și managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, care a susținut un discurs pe tema “STADIUL ŞI PERSPECTIVA EVOLUŢIEI SPITALULUI MIOVENI SUB EFECTUL CRIZEI PANDEMICE”.

Citește și: Fost ministru al Sănătății: “Dacă vi se cere mită în spitale, sunați aici: 0800.806.806”

În discursul său, doctorul Mircea Stoian s-a concentrat asupra modului în care Spitalul Orășenesc Mioveni a reușit să depășească limitările actuale ale sistemului medical al României, dar a vorbit și despre cât de vulnerabili am fost atunci când ni s-a prezentat o provocare ca pandemia. Discursul a evidențiat, de asemenea, și ceea ce ar trebui învățat din aceste lipsuri trecute și cum putem fi mai bine pregătiți, pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Evenimentul – aflat la a noua ediție –  este  organizat de tineri specialiști din  domeniul sănătății, ce oferă o viziune integrată asupra cercetării și practicii clinice, asupra creșterii profesionale și personale, în beneficiul pacienților.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *