Web Analytics

Spitalul de Pediatrie Piteşti caută medici. Aceştia ar putea să beneficieze de cazare

de | 18.02.2021 13:13 | Actualitate

În conferința de presă de săptămâna trecută, Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, a declarat că unitatea medicală are nevoie de medici ATI. Pentru a-i atrage pe medici, managerul ia în considerare chiar varianta cazării acestora. „Consiliul Județean ne-a promis că, în momentul în care avem medici ATI din altă parte a țării sau din afară, să le ofere locuințe pe perioada inițială, nu știu dacă nedeterminată, dar vor beneficia de locuințe”, a spus managerul Tudor Ionescu.
Posturile scoase la concurs sunt următoarele: medic specialist în medicina de urgență (2 posturi cu normă întreagă), trei posturi cu normă întreagă de medici cu specializarea ATI (medic primar, medic specialist și medic rezident) și un post cu normă întreagă pentru un medic specialist în Ortopedie Pediatrică.
Înscrierile se fac la sediul spitalului până pe 26 februarie, iar data concursului va fi anunțată ulterior, în 31-90 de zile de la publicarea anunțului. Informații suplimentare, la sediul unității.

Citește și De la începutul anului, doar șase cazuri de COVID la Spitalul de Pediatrie Pitești

Citește și Spitalul de Pediatrie Piteşti face angajări

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii