Web Analytics

Spitalul de Pediatrie Piteşti, captiv în bula de autosuficienţă şi mizerie

de | 13.01.2022 13:39 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Pare că Spitalul de Pediatrie Pitești nu a evoluat prea mult de la epoca gândacilor tropăind prin saloane și până în zilele noastre. Mărturie stau grămezile de gunoi dosite în spatele unității sanitare. Nu știm ce se află în sacii burdușiți cu deșeuri. Poate materiale sanitare, poate reziduuri, în fine, tot ce aruncă un spital, dar, cu siguranță, imaginea este deplorabilă, mai ales că se dezvăluie hidoasă trecătorilor care coboară dinspre cimitir spre Judecătorie, Parchet și mai jos un pic, spre centrul orașului.

Încă doi pași de la colțul rușinii și privirile trecătorilor se lovesc de zidurile spitalului, din care cad bucăți mari, pe la colțuri, lăsând în loc găuri hâde. Nici nu ne referim acum la atitudinea unor medici cu nume în județ care se poartă cu mămicile îngrijorate de parcă ar fi stăpânii universului! Un univers paralel în care rămâne captivă societatea românească și în care autosuficiența, nesimțirea, lipsa de empatie și de profesionalism reprezintă „normalitate”.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte” pentru înființarea unei biblioteci în cadrul Spitalului de Pediatrie continuă până în octombrie 2022

Citește și Se renovează Spitalul de Pediatrie Pitești, prin campania lansată de Asociația Medici pentru România

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii