Web Analytics
scris marți, 02.04.2024

Spitalul de Pediatrie Pitești. Bazin de recuperare la cele mai înalte standarde

Începând de luni, 1 aprilie, micuții care vin la recuperare medicală în Spitalul de Pediatrie Pitești pot beneficia si de hidrokinetoterapie.

Spitalul de Pediatrie Pitești. Bazin de recuperare la cele mai înalte standarde

„Avem cea mai modernă bază de tratament din țară și un bazin la cele mai înalte standarde! Sunt mândru că am contribuit la realizarea lui, de la concepție până la inaugurare!
Trecem la un alt nivel în dezvoltarea serviciilor medicale de fiziokinetoterapie si recuperare medicală!
Felicitări tuturor celor care au făcut acest lucru posibil !! Respect !”, a anunțat, prof. Gigi Marta, fizioterapeut în cadrul unității sanitare.

Citește și Un tânăr asistent medical a murit la o zi după ce a mers la spital cu dureri de cap şi vărsături, însă a fost lăsat acasă

Astfel, copiii cu probleme locomotorii sau care au nevoie de recuperare profesională beneficiază la Spitalul de Pediatrie din Pitești de un bazin cu toate dotările necesare, fiind unul dintre puținele de acest tip din România.

Extinderea ambulatoriului Spitalului de Pediatrie din Pitești, pe lângă construirea unor secții noi și a unei noi policlinici, a revoluționat prin acest bazin de înot în care copii cu probleme sau care trebuie să își revină după diverse intervenții chirurgicale, sportivii de performanță beneficiază de tratamente și programe avansate. Există scaun mobil, aparate la care se poate exersa atât în apă cât și în afară, specialiști pregătiți pentru a lucra cu pacienții pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *