Spitalul Câmpulung, tot fără manager

de | 17.06.2020 20:03 | Actualitate

 

La două zile de la suspendarea lui Nicolae Alexe din postul de manager, Spitalul Câmpulung încă nu are șef interimar al Comitetului director. Decizia se află la dispoziția primarului Liviu Țâroiu, iar acesta susține că încă mai face tatonări.

”De preferat ar fi să fie cineva din interior, să fie acceptat de cadrele medicale, dar, dacă nu voi găsi acolo pe cineva, nu este exclus să numesc pe cineva din afara Spitalului”, a spus primarul Câmpulungului, excluzând, însă, varianta ca noul interimat să fie asigurat de fostul manager interimar, Andrei Aron.

A doua suspendare a lui Alexe a intervenit după ce Prefectura a atacat în contencios administrativ dispozițiile emise de Țâroiu în legătură cu contractul de management al Spitalului Câmpulung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nicolae Alexe,este unul din foștii secretari de partid de la IAP.Colibași.Mă mir că a avut tupeul să vrea să mai fie și manager.E greu în Romînia să scăpăm de ciuma roșie.Poate ne spune Prea-Fericitul Daniel-locțiitor al Tronului Cezareei Capadochiei,și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romîne,care biserică,a făcut pactul ca Faust al lui Goethe,cu diavolul!Spunea un prost-=Dacă tu crezi și Dumnezeu nu există.nu pierzi nimic.Dacă crezi și există,cîștigi totul!(Pascal)Cu bine,Dr.Grînea