Web Analytics

Spital mobil la Mioveni până la sfârșitul lunii septembrie. Investigațiile sunt gratuite

de | 12.09.2017 07:17 | Actualitate

spital mobil mioveniPână la sfârșitul lunii septembrie, Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România, cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni organizează o campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin. Campania are ca obiectiv realizarea gratuită de mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, şi teste Babeş-Papanicolau, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 18 ani. Investigaţiile medicale sunt efectuate la Mioveni, în Unitatea de Diagnostic Mobil (staţionată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni), care este dotată cu un cabinet ginecologic şi unul de radiologie-mamograf.
Femeile care se vor prezenta la control, vor primi materiale informative şi sfaturi privind afecţiunile oncologice feminine, factorii de risc, rolul şi beneficiile investigaţiilor.
Programările pentru investigaţii se pot face la numărul de telefon 0348/455.111, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00 sau la sediul Primăriei Mioveni, biroul Relaţii Publice.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii