Web Analytics

Spectacolul caritabil „Împreună pentru Andrei”, la Filarmonica Pitești

de | 15.11.2022 17:54 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Duminică, 20 noiembrie, în intervalul orar 16-18, are loc spectacolul caritabil pentru un elev al Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” Pitești. Copilul se luptă cu un diagnostic grav, într-un spital din Roma. Spectacolul „Împreună pentru Andrei” este organizat de elevii, părinții și cadrele didactice din Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, dar și de la alte școli și licee din Pitești.

Inspectoratul Școlar Județean Argeș apreciază inițiativa elevilor, iar OVD Centrul de tineret și Consiliul elevilor ajută la promovarea evenimentului.

Pe scena Filarmonicii din Pitești vor cânta și dansa alături de elevii din  Școala Tudor Vladimirescu, elevi de la Colegiul Național „I. C. Brătianu”, de la Liceul de Arte,  Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” și Școala Nicolae Simonide. În program vor evolua trupe profesioniste de dans: Trupa „Muntenia”, „Dance Team”, „Athletic Dance”, „Crew SunSet”. Vor fi și acrobații realizate de dansatori ce au reprezentat România la Campionatele Internaționale, secțiunea Acrodance, iar gașca „Bambilici” îi va delecta pe cei mai mici.

Citește și Târg de joburi la Universitatea din Pitești

„Toți participanții sunt cu sufletul și cu talentul lor alături de Andrei.  Copilul, care în curând va împlini 10 ani, se luptă cu un diagnostic grav, în Spitalul Bambino Gesu, din Roma. De când a primit diagnosticul – până în prezent, au trecut 12 săptamâni de tratamente, analize, puncții. Eforturile depuse de medicii din Roma, aparatura modernă și abordarea holistică au dat rezultate. Andrei a început încet-încet să-și refacă forțele și mi-a mărturisit că a făcut fizioterapie și i-au „crescut mușchii la loc“. E un copil nostim, ambițios și curajos. A trecut de la etapa în care abia ținea pixul în mână, la posibilitatea de a rezolva fișele trimise de mine pe WhatsApp”, ne-a transmis prof. Daniela Capragiu-Ristea.

Cei care vor să se alăture familiei lui Andrei și să-i ajute să depășească cu bine aceste momente delicate, au la dispoziție următoarele conturi:

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *