Web Analytics

Spectacole de excepţie la Zilele Câmpulungului

de | 26.07.2017 19:04 | Actualitate

9 02Desfăşurată şi în acest an sub deviza „Împreună pentru Câmpulung”, sărbătoarea municipiului muscelean a fost una plină de spectacole care au atras în Piaţa Primăriei mii de spectatori, seară de seară. Nu au lipsit nici turiştii veniţi să asiste la bogăţia de evenimente oferită de organizatori, Primăria şi Consiliul Local, cu sprijinul unor instituţii locale şi judeţene.

Dincolo de concerte, manifestările au fost diverse, cuprinzând evenimente sportive, artistice, activităţi de rememorare a Primului Război Mondial, conferinţe şi aniversarea a 60 de ani de la fabricarea la Câmpulung a primului autoturism de teren. Nu au lipsit nici focurile de artificii care au încheiat seri în care pe scenă au urcat, printre alţii, Fuego, Mirabela Dauer, Proconsul, Nicole Cherry, Niculina Stoican, Hara, Aurel Tămaş, 3 Sud Est şi Gabriel Dorobanţu. Dincolo de acestea, unul dintre cele mai atractive evenimente a fost „Meciul lui Dobrin”, o demonstraţie de talent a unor foşti fotbalişti de marcă ai Muscelului şi României în faţa a mii de spectatori.
9 03Amfitrionul manifestărilor, primarul Liviu Ţâroiu, a fost cel care a primit invitaţii la festivitatea oficială desfăşurată sâmbătă, pe 22 iulie. Au fost „Împreună pentru Câmpulung” prefectul Argeşului, Emilian Dragnea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ion Mânzână, senatorul Gheorghe Marin, deputaţii Dănuţ Bica şi Radu Vasilică, reprezentanţi ai unor direcţii deconcentrate, dar şi personalităţi ale culturii muscelene şi argeşene.

9 01Un moment emoţionant în cadrul festivităţii a fost cel al conferirii titlului de Cetăţean de onoare (post-mortem) militarilor pierduţi de Muscel în accidentul produs luna trecută, la Valea Urdii. Ca şi în alţi ani, primarul Ţâroiu a ţinut să evidenţieze, la moment de sărbătoare, reuşitele elevilor din Câmpulung, tinerii studioşi, dar şi sportivii fiind premiaţi în mod generos.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii