Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

Un profesor universitar nipon aduce acuzații grave vaccinutilor anti-Covid, numindu-le o „lucrare malefică” și un „abuz al științei”, rezultatul lor fiind „practic o crimă”, notează activenews.ro.

Specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

Masanori Fukushima este o somitate: a condus prima clinică de oncologie ambulatorie la Universitatea din Kyoto, unde a ținut și primul curs de farmacoepidemiologie. În prezent, este profesor emerit la aceeași universitate.

Citește și: Evadare spectaculoasă în Franța. Atacul armat, în urma căruia traficantul de droguri Muscă a scăpat, a fost filmat 

Fukushima a subliniat că așa-numitul „turbo-cancer”, un tip de cancer „nemaivăzut până acum de medici”, care progresează cu o rapiditate uluitoare și care de obicei se află în stadiul IV când este diagnosticat, a apărut imediat după lansarea „vaccinurilor” Covid.  Turbo-cancerele se manifestă în paralel cu o creștere a mortalității provocate de cancerele „obișnuite”, creștere despre care dr. Fukushima susține că nu poate fi explicată doar prin pierderea oportunităților de depistare și tratament din perioada Covid.

Atunci când, în mod aberant și criminal, spitalele au fost practic închise pentru orice altă boală în afară de Covid. Profesorul a exemplificat pericolul fatal reprezentat de „vaccinurile” ARNm spunând povestea unui bărbat de 28 de ani care a fost găsit mort de soția sa, atunci când aceasta a încercat să-l trezească dimineața, la cinci zile după a doua doză Pfizer.

Citește și: Doi părinţi au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce şi-au retras cei 4 copii de la şcoală

Fukushima a afirmat: „Medicul care a făcut autopsia a spus că, atunci când a încercat să scoată inima, aceasta era moale și se dezintegrase. Chiar și un singur astfel de caz arată cât de periculos poate fi un astfel de vaccin.” El a adăugat că aceste vătămări grave, inclusiv decese, au afectat post-vaccinare persoane cu un istoric de sănătate bun. Oncologul japonez a subliniat de asemenea că țările care au promovat cel mai agresiv „vaccinarea” Covid, precum Israelul, au avut ratele de deces și de infectare cele mai mari, mult peste cele din alte țări ale Orientul Mijlociu, de pildă, cum ar fi Iordania, Siria sau Egiptul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Unde a fost găsită Alexandra

Minora dispărută de la Schitul Golești a fost identificată, cu sprijinul polițiștilor din cadrul...

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită