Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Sparta Praga – FCSB 1-1 în Champions League. „Roș-albaștrii”, salvați de VAR în prelungiri

Sparta Praga și FCSB au remizat, marți, scor 1-1, în prima manșă a turului III preliminar UEFA Champions League, pe arena Letna din capitala Cehiei. FCSB a făcut un joc bun la Praga şi putea obţine mai multe, dar pe final putea pleca învinsă. Camerunezul Joyskim Dawa (61) a adus campioana României în avantaj, însă formaţia cehă a egalat prin nigerianul Victor Olatunji (78).

Sparta Praga – FCSB 1-1 în Champions League. „Roș-albaștrii”, salvați de VAR în prelungiri

Campioana Cehiei a avut o bară, la şutul lui Birmancevic din lovitură liberă de la circa 28 de metri (90+2). În min. 90+3, la un aut de margine lung, mingea a fost respinsă greşit de Edjouma, iar Kairinen a trimis în poartă, însă golul a fost anulat de arbitrajul video pentru faultul lui Vitik asupra francezului. FCSB a mai avut o şansă de a obţine victoria (90+7), dar Luis Phelipe a fost blocat în momentul şutului într-o poziţie excelentă.

Citește și: FC Argeș a remizat cu Steaua București, 0-0, în prima partidă a sezonului

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, în data de 13 august, de la ora 21:30, şi va fi arbitrată de danezul Morten Krogh. În cazul în care va trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Malmo FF şi PAOK Salonic (2-2 în prima manşă), formaţie antrenată de Răzvan Lucescu. FCSB ar juca prima manşă în deplasare, pe 20 sau 21 august, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 27 sau 28 august.

Dacă va fi eliminată de Sparta, FCSB va continua în play-off-ul Europa League, în care va da peste formaţia austriacă LASK Linz. Campioana României ar juca primul meci în deplasare, pe 22 august, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 29 august, notează Agerpres.

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor a fost exclus din lot pentru abuz sexual

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...