Web Analytics

Sorin Balaş, lupul pus paznic în… Comisia de urbanism a Piteştiului

de | 5.02.2021 10:30 | Actualitate, Politica si Administratie

Surpriză de proporții! În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Pitești, din data de 28 ianuarie, a fost aprobată noua componență a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. Adică au fost votați cei care vor avea pâinea și cuțitul în materie de avizare a tot ce înseamnă construcții, demolări, defrișări… etc. Respectiv respectarea PUG-ului, PUZ-ului, PUD-ului, deci verificarea legalității. La propunerea președintelui de ședință, Sorin Apostoliceanu, inginerul Sorin Balaș de la Direcția Silvică Argeș a fost introdus printre membrii titulari ai Comisiei de urbanism, alături de arhitecți și alți specialiști.
Alegerea e cel puțin nefericită, dacă ne aducem aminte că, anul trecut, același Sorin Balaș, nimeni altul decât șeful Ocolului Silvic Pitești, era trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub acuzația de omisiune a sesizării. Mai exact, acesta era acuzat că, în calitate de șef de ocol silvic, nu a sesizat organele de poliție și nici pe procurori despre comiterea unor infracțiuni de tăiere fără drept și furt de arbori de pe raza Pădurii Trivale!
Citește și Sorin Balaş, noul şef de la Ocolul Silvic Piteşti
Citește și Ce se întâmplă, doctore? S-au pus procurorii pe gaşca veselă de la Păduri? / Dosar penal la Ocolul Silvic Piteşti. Protejatul lui Chiriloiu a fost trimis în judecată
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. L-a pus Apostoliceanu, ciuma rosie in comisie. Acest personaj va face jocul rechinilor imobiliari aproband scoateri din fondul forestier al padurii trivale pentru constructie vile.o sa-i pacaleasca pe consilierii locali. Afara cu EL.

    • Infractorul Balas este omul mafiei padurilor si in general al mafiei pentru ca o alimenteaza cu bani furati din paduri, de aceea l-au votat cu totii.