Web Analytics

Sorin Apostoliceanu este candidatul PNL pentru Primăria Piteşti

de | 16.07.2020 17:40 | Actualitate

PNL vine cu cea mai bună soluție pentru Pitești! Sorin Apostoliceanu este oficial candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Piteşti. Biroul Politic Naţional al PNL a validat în şedinţa de astăzi, 16 iulie 2020, candidatura acestuia pentru funcţia de primar.

Candidatura lui Sorin Apostoliceanu, un reprezentant al administraţiei piteştene cunoscut pentru implicarea şi dedicarea în comunitate, dovedeşte că PNL vine cu soluţia cea mai bună pentru municipiu. PNL Piteşti face astăzi schimbarea de paradigmă, susţinând în primul rând omul Sorin Apostoliceanu, pentru experienţa şi faptele care au vorbit în locul siglei de partid. Un om tânăr, cu energie, pregătit să schimbe Piteștiul în bine.

Toată echipa PNL a salutat această decizie și este pregătită, alături de Sorin Apostoliceanu, să câștige primăria Pitești. Nu este timpul pentru orgolii politice! Candidatul nostru este parte a unei echipe de oameni care au performat în activităţile lor profesionale. Punem pe primul loc priceperea şi buna credinţă pentru a dezvolta Piteştiul. Pentru asta este nevoie de o altfel de politică şi de un model de dezvoltare bazat pe principii sănătoase de business, orientate către succes pe termen lung.

Partidul Naţional Liberal are ca obiectiv replicarea în cât mai multe comunităţi a modelului de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, venind cu candidaţi pregătiţi să transforme comunităţile pe care le conduc. Performanţele liberalilor s-au obținut prin muncă în administraţie şi mai puţină politică.

PNL a reuşit în toate administraţiile liberale să aducă soluţii moderne de dezvoltare, să aducă investiţii consistente şi, cel mai important, să pună cetăţeanul în centrul politicilor publice, nu interesul de partid. A venit vremea Piteştiului să performeze!

În perioada următoare, Sorin Apostoliceanu va fi prezent în mijlocul oamenilor împreună cu echipa PNL şi va discuta despre multele probleme ale comunităţii şi despre cele mai bune soluţii pentru oraşul nostru.

Omul care a câștigat încrederea piteștenilor prin implicare și seriozitate, omul care a fost alături de piteșteni are astăzi cea mai mare șansă sa câștige această luptă în numele lor.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii