Web Analytics

Sorin Apostoliceanu: „E clar că bătălia se va da între mine și candidatul PSD”

de | 25.09.2020 12:32 | Actualitate, Politica si Administratie

Conferință PNL Argeș, astăzi, cu tema alegerilor locale care vor avea loc duminică, 27 septembrie. Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești a declarat: „Va fi un foto finish, e clar că bătălia se va da între mine și candidatul PSD. Orice vot pentru Sorin Apostoliceanu este un vot pentru schimbare, pentru fonduri europene, pentru ca să ne rămână copiii acasă, în Pitești”.

Emanuel Soare: „Administrația PSD a rupt județul în două. E sărăcie și secetă în județ, în special în sud. Voi asfalta toate drumurile comunale și județene și voi băga gaze în comunele unde nu exista încă. În ciuda propagandei PSD care a încercat să manipuleze oamenii, Argeșul este în acest moment un județ salvat de Covid. Votați PNL, faptele sunt la noi, vorbele la alții. Argeșul a fost ținut 30 de ani de PSD în Evul Mediu. PNL este singurul partid care poate să bată PSD în județul ARGEȘ. Singurul vot util este pentru PNL”.

Au mai participat la conferința de presă Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș și europarlamentarul Siegfried Mureșan. Amândoi au recomandat argeșenilor să voteze candidații PNL la Primăria Pitești și Consiliul Județean, Sorin Apostoliceanu și Emanuel Soare, „singurii cu care se poate opri hegemonia PSD în Argeș din ultimii 30 de ani”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Poi dvs nu sunteți tot candidatul PSD?