Web Analytics

Sorin Apostoliceanu: „Am votat pentru un spital municipal și pentru un Pitești al viitorului”

de | 27.09.2020 11:53 | Actualitate

Candidatul PNL Argeș pentru Primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu, a votat la secția ABAAV Pitești, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea.

„Astăzi am votat pentru schimbare, pentru speranță, pentru o administrație profesionistă, pentru fonduri europene care vor schimba acest oraș, am votat pentru locuri de joacă, pentru locuri de muncă bine plătite pentru tineri, pentru zone de relaxare, am votat pentru un spital municipal și am votat pentru un oraș viu, sănătos și pentru un Pitești al viitorului. Am votat pentru o echipă puternică la primăria Pitești, am votat pentru o echipă puternică la CJ și am votat pentru un președinte educat pentru Consiliul Județean. Dragi piteșteni, ieșiți la vot. Este singura noastră șansă să schimbăm orașul și să-l dezvoltăm”, a spus Sorin Apostoliceanu, care a venit însoțit de soția Ramona, de echipa de candidați pentru Consiliul Local și de conducerea PNL Argeș, în frunte cu președintele Adrian Miuțescu și deputatul Dan Bica.


Au mai fost prezenți Ana Stan, dr Tiberiu Irimia, Gelu Tofan, Mihai Coteț, Emanuel Soare- candidatul PNL pentru președinția CJ Argeș și Marius Postelnicescu.

Emanuel Soare: „Am votat cu speranța în suflet că astăzi putem să facem diferența, putem să o rupem cu trecutul, putem să ne îndreptăm către viitor, să punem bazele dezvoltării județului nostru în modul cel mai autentic și adevărat”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii