Web Analytics
scris joi, 11.04.2024

Sondaj – intenția de vot pentru alegerile europarlamentare. PSD-PNL ar obține un scor neașteptat 

PSD și PNL ar obține la alegerile europarlamentare din luna iunie a acestui an un scor combinat de doar 31,6% din voturi, în timp ce Alianța Dreapta Unită și AUR se clasează pe următoarele două locuri în intenția de vot, arată un sondaj realizat de AtlasIntel, o casă de sondare din SUA, la comanda Digi24. 

Sondaj – intenția de vot pentru alegerile europarlamentare. PSD-PNL ar obține un scor neașteptat 

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Astfel, Dreapta Unită, alianța alcătuită din USR, PMP și Forța Dreptei, ar obține 24,6%, iar formațiunea extremistă Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ar fi votată de 19,9% dintre alegători, în cursa pentru Executivul european. Partidul senatoarei Dianei Șoșoacă, SOS România, ar reuși și el să intre în Parlamentul European, cu 8%. UDMR ar obține un scor la limită, de doar 4,9% din voturi, în timp ce pe locul al șaselea se situează REPER, formațiunea condusă de Dacian Cioloș (3,3%). 

Alianța PSD-PNL este votată mai mult de persoanele cu vârsta de peste 50 de ani, în timp ce Dreapta Unită primește cele mai multe voturi de la cei cu vârsta între 40 și 49 de ani, arată datele demografice din sondaj. 
Citeşte întreaga ştire: Sondaj – intenția de vot pentru alegerile europarlamentare. PSD-PNL ar obține un scor neașteptat. Alianța Dreapta Unită devansează AUR

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită