Web Analytics

Solista Sandra N şi-a botezat fiul: „Cel mic a fost extraordinar de cuminte şi drăgălaş”

de | 27.09.2018 14:00 | Actualitate

Duminică, 23 septembrie, Sandra N (n.red. – pe numele real Alexandra Năftănăilă, fiica fostului primar de la Albeștii de Muscel) și-a botezat copilul, pe Avi Alexandru. Ca și la nunta de anul trecut, la botez au fost două perechi de nași. Alături de Sandra, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, și de soțul său, Gabi Popescu, au fost nașii Alina și Florin Frătică, fostul primar de la Bradu, și cunoscutul Adrian Sână. De la slujba de la biserică a lipsit din motive de sănătate soția lui Adrian Sână, moderatoarea TV Anca Serea.
Petrecerea, inspirată din faimosul film de desene animate ”Regele Leu”, a avut loc în locația selectă de la Cantemir Events, cel mai nou complex de evenimente din București.
”Am avut 30 de invitați. La Biserica Nașterea Maicii Domnului, cel mic a gângurit, a zâmbit și a fost curios de tot ce vedea în jurul lui, a fost extraordinar de cuminte și drăgălaș. Petrecerea de la restaurant a fost ceva special, între apropiați, tocmai pentru a fi ceva relaxat”, a declarat Sandra N pentru Jurnalul de Argeș.
Îndrăgita artistă ne-a mai spus: ”Am intrat în studio la două săptămâni după naștere (n.red. – Sandra a născut pe 25 iulie) și am compus deja o piesă. Am avut și primul concert”.
Născută în 1991 şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Sandra şi-a început cariera de la vârsta de patru ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Şi-a continuat drumul în muzică, studiind la o şcoală de specialitate din Argeş. A reprezentat România până în prezent la mai multe festivaluri de muzică din Turcia şi Italia. În afară de partea interpretativă, Sandra N. cântă la chitară şi la pian şi compune linii melodice şi versuri de la vârsta de 14 ani. A urmat timp de trei ani cursuri de canto/tehnică vocală la Şcoala de Muzică a profesoarei Crina Mardare.
Hiturile Sandrei N au peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, melodia ”Mă dor ochii, mă dor” având nu mai puțin de 68 de milioane de vizualizări. Mai trebuie spus că, pe canalul său oficial de YouTube, Sandra N are peste 5.200 de abonați.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii