Web Analytics
scris duminică, 14.01.2024

Solistă din România, somată să dea înapoi ajutorul de stat primit în pandemie

Statul român cere înapoi banii dați artiștilor în perioada pandemiei de coronavirus. Ba mai mult, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară s-a trezit cu popriri pe conturi. Cântăreața și soțul ei sunt somați să returneze sumele pe care le-au primit drept indemnizație. Aceștia au anunțat, insă, că vor face apel in instanță.

Solistă din România, somată să dea înapoi ajutorul de stat primit în pandemie

Citește și: Proprietar de pensiune, revoltat de atitudinea clienților: „Îi setezi căldura la 23°C și el vine cu aerotermă de acasă și face 29”


Silvana Rîciu și soțul ei, Nicușor Ioniță, au decis să meargă în justiție pentru a-și găsi dreptatea. Interpreta a mărturisit că statul român cere înapoi banii primiți de artiști în timpul pandemiei, atunci când nu aveau voie să muncească. Deși multe voci au spus că artiștii au primit bani degeaba în pandemie, Silvana Rîciu a aflat ulterior că 42% din banii încasați lunar trebuiau returnați. Pentru că nu a avut cum să plătească cei peste 40.000 de lei datorați, i s-au pus popriri pe conturi. Interpreta a mărturisit că regulile pentru obținerea indemnizației erau foarte stricte și a plătit impozit pentru banii primiți. Singura speranță pentru artistă și soțul ei este acum la tribunal, unde speră să obțină câștig de cauză.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *