Postelnicescu și Sofianu se fac de râs: S-au răzgândit și-l susțin pe Apostoliceanu dacă va fi impus de la Centru

de | 9.03.2020 19:43 | Actualitate

În această dimineață, în contextul informațiilor confirmate inclusiv de președintele Miuțescu, legate de o posibilă candidatură a viceprimarului Sorin Apostoliceanu la Primăria Pitești din partea PNL, Narcis Sofianu, președintele Ligii Aleșilor Locali Argeș și Marius Postelnicescu, președintele PNL Pitești, au trimis un comunicat de presă în care transmiteau ferm că PNL Pitești refuză orice asociere cu un membru PSD: „Domnul Sorin Apostoliceanu (cunoscut ca viceprimar și lider PSD) nu a depus o cerere de înscriere la PNL Pitești până astăzi. Liberalii piteșteni vor să susțină un candidat liberal”. Deși în urmă cu câteva ore, Sofianu și Postelnicescu respingeau orice susținere pentru Apostoliceanu, cei doi s-au răzgândit mai spre după-amiază și au transmis că vor respecta orice decizie luată de Biroul Permanent Național și de Biroul Permanent Județean ale PNL. 

,,PNL Argeș este o organizație democratică în cadrul căreia este garantat dreptul la opinii, în conformitate cu doctrina partidului și cu conceptul liberei exprimări. Opiniile fiecărui membru sunt libere, dar declarațiile atrag după sine responsabilitatea comunicatorului. Orice declarație care va fi făcută publică cu scopul de a afecta integritatea partidului sau a membrilor săi, va fi dezavuată și nu va fi asumată ca poziție oficială a organizației județene.

În acest moment, prioritatea PNL Argeș este câștigarea alegerilor locale și generale și toate eforturile noastre se îndreaptă în această direcție. În ciuda  tuturor dezinformărilor aruncate în spațiul public, PNL Argeș funcționează ca o echipă bine sudată, axată pe câștigarea alegerilor locale și parlamentare. Tocmai din acest motiv atât organizația PNL Pitești, cât și celelalte organizații liberale locale vor respecta în totalitate deciziile care vor fi luate în Biroul Permanent Național și în Biroul Permanent Județean. Opiniile care sunt exprimate în afara acestor hotărâri nu vor fi luate în considerare.

Precizăm că toate deciziile care au fost luate în privința candidaților PNL pentru alegerile locale au fost făcute în urma unor profunde analize socio-politice, cu scopul de a garanta câștigarea acestui scrutin. Mai presus de interesele fiecărui membru și de declarațiie publice ale unora sau altora se află interesele și bunăstarea cetățenilor.

„Inflamările produse, recent, de unele exprimări politice firești sunt exagerate, așa ca este cazul să fac unele precizări. PNL a fost și va rămâne întotdeauna un partid democratic. În numele democrației, exprimarea unei opinii garantează sănătatea noastră politică. Asta nu înseamnă că PNL se rupe sau se scindează, așa cum vor unii să insinueze. Toți, indiferent de opiniile personale, muncim pentru acest partid – iar eu o fac cu responsabilitate, de 30 de ani. Tot eu vă spun că vom munci în continuare, scopul fiind unul singur: câștigarea alegerilor locale în 2020. Acesta este cel mai important obiectiv și pentru asta vom funcționa ca o echipă.  Susțin candidaturile stabilite în Biroul Permanent Național și în Biroul Permanent Județean pentru alagerile locale. Strategia de partid este cea care, în cele din urmă, ne unește pe toți. Fie ca PNL să câștige!”, a precizat președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu.

“Voi susține orice candidatură care va fi propusă de Biroul Permanent Național și de Biroul Permanent Județean ale PNL. De asemenea, ca și până în prezent voi respecta și în viitor hotărârile forurilor statutare ale partidului. Prioritatea PNL Argeș, în acest moment, este câștigarea alegerilor locale”, a declarat Narcis Sofianu, președinte Liga Aleșilor Locali PNL.  

Departamentul de Comunicare al PNL ARGEŞ

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii