Web Analytics

Sofianu loveşte din nou! Îi cere vicelui Ionică să-şi completeze declaraţia de avere

de | 3.09.2015 17:57 | Politica si Administratie

# Liberalul care i-a luat la ţintă pe PSD-işti…

Consilierul județean PNL Narcis Sofianu i-a trimis o solicitare secretarului Primăriei Pitești, Iosiv Cerbureanu, pentru a-l informa pe viceprimarul Cornel Ionică că încalcă legea ținând la secret unele informații din declarația sa de avere. Săptămâna trecută, vicele Cornel Ionică a fost somat de către consilierul județean liberal Narcis Sofianu să-și completeze declarația de avere, precum și să-și facă public CV-ul care, în mod normal, ar trebui să fie publicat pe site-ul instituției în care lucrează. „Mă voi adresa cu o solicitare secretarului municipiului Pitești, dl. Iosiv Cerbureanu, pentru a-i atrage atenția alesului local Ionică Constantin Cornel să-și completeze declarațiile de avere în conformitate cu legea prin raportare la pregătirea studiilor superioare pe care dl. Ionică le are. Nu-mi dau seama unde lucrează nici vicele, nici soția sa, pentru că la rubrica «venituri», acolo unde trebuia menționată instituția angajatoare sau firma scrie «salariu». Nu cred că, după atâta timp, domnia sa nu știe cum trebuie completată. Dacă nu știe, prin înălțimea funcției pe care o are, poate să ceară sprijinul unor persoane calificate”, a precizat consilierul județean Narcis Sofianu.

Sofianu a înaintat o adresă către Ministerul Mediului pentru a da avizul pentru vânarea urşilor

Pe lângă această solicitare, consilierul judeţean liberal Narcis Sofianu a mai anunţat că va înainta o adresă Ministerului Mediului pentru a se da avizul pentru vânarea urşilor, astfel încît să nu se mai repete problemele de la Rucăr, unde animalele domestice sunt masacrate de fiarele pădurii.
Odată cu această adresă a fost trimisă cererea sa și către prefectul Mihail Oprescu: „Este o problemă cu situația crescătorilor de animale din zona Rucăr-Dâmbovicioara. Nu se pot vâna urșii pentru că nu s-a dat aprobare pentru recoltare de la Ministerul Mediului. În calitate de consilier județean am hotărât să trimit o adresă pe care o să pun indicația «urgent», către Ministerul Mediului. Concomitent cu această adresă, am să comunic spre știință cererea mea și domnului  prefect ca să susțină rezolvarea acestei probleme în regim de urgență. Sunt masacre acolo, în ceea ce privește animalele domestice”, a adăugat Narcis Sofianu. A.V.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole