Web Analytics

Sofianu îl desfiinţează pe Apostoliceanu: „Nu voi vota niciodată un candidat împrumutat de la PSD”

de | 12.03.2020 13:43 | Politica si Administratie

Luni, 9 februarie, a făcut furori în spațiul public un comunicat de presă critic semnat de doi dintre liderii liberali ai momentului, Marius Postelnicescu, președintele PNL Pitești, respectiv Narcis Sofianu, șeful Ligii Aleșilor Locali Liberali. Spre după-amiază, partidul mai îndulcea tonul revoltei cu un comunicat general care încerca să pună capacul pe scandalul uriaș generat de negocierile nefirești cu un candidat de import pentru Primăria Pitești -viceprimarul Sorin Apostoliceanu de la PSD. Acest comunicat era pigmentat, undeva către final, cu două declarații ale rebelilor, din care se dorea să se înțeleagă că aceștia și-ar fi pus cenușă în cap și, prin urmare, situația s-a mai calmat. Noi am dorit să vedem cum stau lucrurile și l-am căutat pe Narcis Sofianu pentru a-și explica poziția. Ne-a furnizat un punct de vedere limpede și structurat pe 5 puncte, din care reiese că rămâne în continuare pe poziție. Adică împotriva ideii ca PNL să importe un candidat de la PSD pentru Primăria Pitești.

„Refuz să cred că este o strategie bună pentru partid…”

„1. Nu voi vota niciodată un candidat împrumutat de la PSD.
2. Ultima dată când l-am văzut pe dl. Sorin Apostoliceanu, ne-am certat în ședință de Consiliu Local fiindcă îi lua apărarea primarului Cornel Ionică.
3. Refuz să cred că este o strategie bună pentru partid ca, în momentul în care piteștenii îți oferă cel mai mare procent de încredere din istorie, tu, PNL Pitești, să-i «recompensezi» cu un candidat la primărie de la PSD.
4. În ultimii 25 de ani nu am încălcat niciodată deciziile partidului. Din contră, se pare că sunt unul dintre puținii care încă doresc să respecte decizia de a fi desemnat candidat la Primăria Pitești unul dintre cei patru liberali înscriși în competiția internă.
5. Nu am încălcat nicio decizie referitoare la dl. Sorin Apostoliceanu, pentru că nu există încă o astfel de decizie luată în interiorul PNL.”
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si eu cred că nu este o idee bună Păi noi vrem să scăpăm de psd si voi îi băgați pe ușa din spate? Înseamnă că voi vreți cu orice preț la putere făcând niste alegeri care vă descalifică. Pt asemenea idei trebuie să vă dați demisia. Nu vrem psd-isti mascați. Rusine să vă fie!