Web Analytics

Șoferul de 19 ani fără permis, în libertate

de | 4.04.2018 08:59 | Actualitate

accident in fata cimitirului Nicolae Dobrin

Tânărul de 19 ani care a fost implicat în accidentul rutier din fața cimitirului  Sf. Gheorghe a fost lăsat în libertate. Florentin Petrescu, aflat la volanul unui BMW, a lovit un Logan al cărui şofer întorcea în mijlocul drumului. Tânărul a fugit de la fața locului pentru că nu avea permis de conducere, dar a fost identificat în scurt timp și reținut. Acum, el este cercetat sub control judiciar.

Amintim că în noaptea de luni spre marți, un accident grav s-a petrecut pe Bulevardul Nicolae Dobrin din Piteşti. Un autoturism Logan, în care se aflau o femeie de 47 de ani şi şoferul, soțul ei, în vârstă de 49 de ani, a întors fără să se asigure și a fost lovit de un  BMW condus de Florentin Petrescu. În urma impactului, pasagera Aurelia Oniță a fost aruncată pe trotuar și a murit pe loc, iar șoferul, Marian Oniță, a fost transportat la spital. Celălalt șofer, tânărul de numai 19 ani, nu avea permis de conducere și a părăsit locul accidentului. După ce a izbit maşina celor doi soţi, autoturismul scăpat de sub control a lovit o conductă de gaze, astfel, la fața locului au ajuns echipaje ale ISU.

„Cauza accidentului este preliminară. Va fi stabilită numai după ce se vor termina toate expertizele în cauză. (…) A fost și o țeavă de gaze afectată. Am izolat locul producerii evenimentului rutier. Au fost și reprezentanții ISU la fața locului.”, a spus comisarul Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii