Web Analytics
scris joi, 12.01.2023

Şoferii Publitrans au tupeul în fişa postului?

Nu este prima dată când se întâmplă în transportul în comun din Pitești, însă de data asta șoferul Publitrans care ar fi trebuit să circule pe linia 7 a încălcat orice limită. Ale bunului simț și, mai grav, ale legii și regulilor Publitrans. Călătorii care și-au luat bilet ca să ajungă acasă, de la serviciu, s-au ales, la finalul unei curse nedorite, și cu banii dați, și cu mari întârzieri acasă sau unde trebuiau fiecare să ajungă. În loc să ajungă din direcția Craiovei la Alprom, așa cum era afișat, tot butonând și purtând conversații în loc să fie atent la drum, șoferul a virat la stânga în sensul giratoriu de la cinema Lumina și s-a opintit la deal, cu tot cu autobuzul pe care îl conducea, în Găvana.

Şoferii Publitrans au tupeul în fişa postului?

Asta, în ciuda protestelor pasagerilor care i-au atras atenția că nu este pe calea cea bună. Dar omul și-a văzut de treaba lui, a oprit în toate stațiile și, odată ajuns la cap de linie, le-a spus senin călătorilor care încă mai sperau că poate îi va duce la destinație, după micul ocol, că… a uitat să schimbe afișajul. Și cu asta s-a dat jos din mijlocul de transport fluturând niște hârtii și părăsindu-și locul de muncă, fără ca vreo urmă de regret să îi tulbure conștiința. Poate vor avea grijă șefii lui să o facă! Și, apropo, atunci când îi angajează la Publitrans, îi selectează în funcție de tupeu?
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Linie Publitrans Piteşti – comuna Oarja. Cât costă un abonament pentru toate traseele din reţeaua metropolitană

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită