Web Analytics
scris miercuri, 06.12.2023

Șoferi vitezomani depistați de polițiști în Topoloveni și Mioveni

În ziua 5 decembrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat, pe DJ 702, în Topoloveni, un bărbat, de 25 de ani, din județul Dâmbovița, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 de km/h.

Șoferi vitezomani depistați de polițiști în Topoloveni și Mioveni

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Citește și Sens unic la Pitești, pe Aleea Despot Vodă

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 48 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *