Web Analytics
scris vineri, 16.12.2022

Șofer sancționat de două ori în aceeași zi, pe același drum

Bărbatul a gonit prima dată cu 153 km/h, iar a doua oară-cu 103 km/h

Șofer sancționat de două ori în aceeași zi, pe același drum

Polițiștii argeșeni au colaborat cu agenții din Olt pentru combaterea vitezei excesive. Acțiunea interjudețeană a avut loc în dimineața zilei de 15 decembrie a.c., în intervalul 08:00- 10:00, pe Drumul Național 65, pentru a combate principalele cauze care generează accidente rutiere.

Polițiștii au aplicat 18 amenzi în valoare de 3.570 de lei, dintre care 9 au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză și au reținut 4 permise de conducere (dintre care unul ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h față de limita de pe sectorul de drum unde a fost constastată abaterea și 2 ca urmare a efectuării unor depășiri neregulamentare).

Astfel, joi, în jurul orei 09:30, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat de 38 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, din direcția județului Olt spre județul Argeș, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 103 km/h, deși limita de viteză din zonă era de 50 km/h.

Culmea! Agenții au descoperit că bărbatul tocmai ce fusese depisat în aceeași zi, în jurul orei 09:00, de către polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Olt, tot pe DN 65.

Citește și Biciclete, scule și mobilă, furate de la mai mulți locuitori din Argeș

„Acesta a prezentat polițiștilor argeșeni o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, cu valabilitate de 15 zile, ca urmare a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, sancțiune ce fusese aplicată în jurul orei 09:00, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h față de limita de pe sectorul de drum unde a fost constatată abaterea (153 km/h pe un sector de drum limitat la 100 km/h)”, precizează polițiștii într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R. I-a fost aplicată și o a doua măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită