Șofer blocat pe un drum forestier după ce l-a rătăcit GPS-ul

de | 13.10.2021 09:31 | Actualitate

Un șofer s-a rătăcit pentru că GPS-ul l-a dirijat greșit.
Marți, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 58 de ani, cu privire la faptul că acesta fost dirijat în mod eronat de GPS, pătrunzând cu o autoutilitară pe un drum forestier din zona Rucăr Dâmbovicioara, unde a rămas blocat.

În urma apelului au fost formate echipe de căutare de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Postului Montan Rucăr, precum și al reprezentanților Salvamont Argeș.

Citește și Doi argeșeni arestați pentru trafic de persoane

„În urma căutărilor, bărbatul, din județul Botoșani, a fost identificat pe raza comunei Dâmbovicioara, în punctul Brusturet, pe un drum forestier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa.

Bărbatul nu a suferit vătămări, iar marfa transportată nu a suferit deteriorări, cel în cauză fiind îndrumat până la DN 73, în direcția municipiului Pitești.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii