Web Analytics

Societatea Apă Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est 2017

de | 16.05.2017 06:38 | Actualitate

Apa Canal 2000 expozitieSocietatea Apă Canal 2000 SA Piteşti participă, în perioada 15 – 17 mai 2017, la Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, care se desfăşoară la Bucureşti, Palatul Parlamentului.

Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.
Cu această ocazie, au loc reuniuni pe teme de mare actualitate, cum ar fi: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică Internaţională Soluţii sustenabile în managementul apei 2017, Seminarul Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Atelierul de lucru Serviciile de alimentare cu apă la nivel internaţional: organizare, funcţionare, finanţare, Expoziţia specializată EXPOAPA, ediţia a 19-a. De asemenea, operatorii de apă din ţară vor avea standuri de prezentare în cadrul spaţiilor rezervate comitetelor teritoriale.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti are un stand în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial Argeş-Vedea, la fel ca şi în anii trecuţi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii