Web Analytics

ȘOCANT: Un bărbat din Slatina și-a înjunghiat soția într-o stație de microbuz!

de | 16.08.2021 11:18 | Actualitate, Politica si Administratie

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a înjunghiat soția în gât şi în spate. Incidentul s-a produs într-o staţie de autobuz din Slatina. Cei doi soți se află în proces de divorț. În urma agresiunii, femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a plecat liniștit acasă, de unde a fost dus la poliție, pentru audieri.

CITEȘTE ȘI: LUDOVIC ORBAN: „Îi solicit colegului Florin Cîţu să le ceară scuze românilor că nu i-a informat despre episodul SUA”

Incidenul s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 16 august a.c. Polițiștii olteni au fost sesizați despre faptul că într-o stație de microbuz din Slatina, un bărbat a agreat o femeie, provocându-i mau multe lezini în zona gâtului și a spatelui, cu un obiect tăietor.

“În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crișan, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt” a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cel care a anunțat incidentul este concubinul actual al femeii, care se afla și el în stația de microbuz.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii