Web Analytics

Șocant! Un bărbat a atacat o femeie pe stradă, în Topoloveni

de | 8.09.2022 10:31 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Săptămâna trecută, un incident a șocat comunitatea din Topoloveni. Vineri, un bărbat a făcut scandal și apoi a rănit o femeie pe stradă, în plină zi. Am aflat că agresorul are 55 de ani și este din Topoloveni. Bărbatul este diagnosticat cu probleme psihice, locuiește singur și a mai fost internat în trecut, atunci când comportamentul său a pus în pericol propria persoană, alte persoane sau bunuri, așa cum s-a întâmplat și de această dată. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

Cum s-a petrecut agresiunea

Vineri, la prânz, bărbatul s-a dus în centrul orașului Topoloveni și a început să înjure și să lovească în geamurile magazinelor. La un moment dat, bărbatul a rănit o femeie cu un obiect asemănător unei lopeți de dimenisuni mici și i-a provocat niște leziuni la mână. Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Despre incident s-a scris și pe un grup de facebook din Topoloveni, unde o localnică a relatat cum s-a întâmplat. În comentarii, cetățenii din Topoloveni au scris că se tem pentru copiii lor.

Citește și Argeș. Și-a amenințat fosta iubită că îi dă foc la casă

Bărbatul s-a lăsat greu prins

Fapta a fost sesizată la poliție, iar polițiștii l-au prins pe agresor la locul faptei, observând comportamentul agresiv pe care îl avea. Bărbatul nu s-a supus indicațiilor inițiale ale polițiștilor, așa că a fost nevoie de utilizarea forței pentru a-l imobiliza și încătușa. Ulterior, bărbatul a fost internat la spitalul de Psihiatrie de la Vedea pentru tratament de specialitate.
„Într-adevăr, a existat un apel la 112, în urma căruia polițiștii din cadrul Poliției orașului Topoloveni s-au deplasat cu operativitate la locul indicat și l-au identificat pe cel în cauză chiar la locul faptei. Ca urmare a celor săvârșite, cel în cauză a fost condus la sediul poliției, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa.

(Foto descriptiv)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *