ȘOCANT! O femeie din Argeș ȘI-A DAT FOC după o ceartă în familie!

de | 7.11.2021 17:16 | Actualitate, Home

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța faptul că o argeșeancă în vârstă de 60 de ani din localitatea Stâlpeni a încercat să se sinucidă după o ceartă cu fiul și nora acesteia.

CITEȘTE ȘI:  Șofer drogat pe străzile din Pitești! S-a ales cu dosar penal

Din primele informații, alfăm că femeia a suferit arsuri grave pe cea mai mare parte a suprafeței corpului. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru mai multe îngrijri.

Știre în curs de actualizare

Acest articol este despre: arges,arsuri,cearta,femeie,fiul,incendiu,nora,spital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed