Web Analytics

Soare și Bughiu, demiși de la Prefectură. Corneliu Cârstea preia conducerea

de | 7.08.2020 21:41 | Actualitate

În ședința de Guvern de astăzi au fost emise hotărârile de încetare a mandatelor prefectului județului Argeș, Emanuel Soare și subprefectului Adrian Bughiu.

HOTĂRÂRE a Guvernului privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către Soare Emanuel.

HOTĂRÂRE a Guvernului privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către Bughiu Adrian-Dumitru, se arată pe gov.ro.

Noul subprefect cu atribuții de prefect al județului Argeș este Corneliu Cârstea.

HOTĂRÂRE a Guvernului privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către Cîrstea Corneliu”, se arată pe gov.ro.

De asemenea, au mai fost demiși alți cinci prefecți din țară (Brăila, Bistrița- Nasăid, Mehedinți, Bacău, Vâlcea) și alți doi subprefecți (Vâlcea, Caraș- Severin), după cum arată sursa oficială gov.ro.

Fostul subprefect Adrian Bughiu a transmis un mesaj de mulțumire pe Facebook:

Funcțiile, în special cele publice, nu sunt pe viață! Iată că astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Argeș! Nu sunt neapărat trist, dar nici nepăsător, mă simt mai degrabă împlinit.

Aleg așadar, după cei doi ani și trei luni petrecuți în funcția de subprefect al județului, să transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor celor cu care am colaborat din această postură de mare responsabilitate: colegi din prefectură, din serviciile deconcentrate, din structurile MAI, din primării și alte organisme ale statului, dar și „cetățeanului”!!!”, a transmis Adrian Bughiu.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii