Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

SJA Argeș. Dare de mită la polițist. A băgat banii în asigurarea RCA

Miercuri, 29 mai, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au pus în executare un mandat de aducere a unui suspect într-un dosar penal referitor la infracțiunea de dare de mită.

SJA Argeș. Dare de mită la polițist. A băgat banii în asigurarea RCA

Citește și: Angajări deblocate în sistemul medical. 2.700 de posturi vacante

Potrivit unui comunicat de presă al SJA Argeș, conform actului de sesizare, la data de 18 mai a.c., în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, suspectul a fost oprit de un agent de poliție din cadrul Secției 4, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

La verificări, agentul de poliție a constatat că șoferul nu avea asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, iar autoturismul figura cu certificatul de înmatriculare suspendat.

Potrivit sursei citate, când polițistul i-a spus împricinatului că urmează să fie sancționat contravențional și că îi va reține certificatul de înmatriculare al autoturismului, conducătorul auto i-a oferit acestuia o sumă de bani pe care a introdus-o în asigurarea R.C.A., cu scopul de a nu-i fi aplicată sancțiunea.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în vederea continuării cercetărilor, fiind dispus în cazul lui măsura controlului timp de 60 de zile.

În cauză, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Argeș au fost delegați să efectueze mai multe activități de urmărire penală de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită