Web Analytics

Situaţie de avarie la Judecătoria Câmpulung

de | 17.11.2022 14:05 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Dacă la început de an cinci magistrați susțineau activitatea la instanța din Câmpulung, iar ulterior numărul judecătorilor a ajuns la șapte, 2023 va aduce un deficit de personal important. Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a acceptat de curând solicitările de pensionare a trei judecătoare cu ștate vechi la instanța musceleană, iar acest lucru va face ca Judecătoria să rămână cu doar patru magistrați activi, unii aflați la început de activitate.

În urma pensionărilor, Judecătoria Câmpulung va rămâne și fără conducere. Își va înceta activitatea ca judecător președintele Elena Alina Austrianu, dar și vicepreședintele Sanda Diaconescu, plus Adriana Caplan.
În ultimi doi ani au ieșit din activitate și alți magistrați de la Câmpulung, precum Otilia Vișoiu, Georgeta Roibu și Violeta Nicolescu. Practic, după pensionările aprobate recent, la instanța musceleană nu se vor mai găsi magistrați care au parcurs modificările legislative imense de la începutul și mijlocul anilor ´90.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung funcționează acum cu schemă completă, fiind încadrați cinci procurori. Dar și aici a intervenit o cerere de pensionare, cea a fostului prim-procuror Răzvan Mărgărit Austrianu.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Zece lei pentru o executare silită la Câmpulung

Citește și Acuzat de delapidare, fostul contabil al Protoieriei Câmpulung nu a scăpat de proces

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *