Web Analytics
scris marți, 13.12.2022

Sindicatul Dacia nu acceptă o creștere salarială de 300 lei! ”Oferta administrației e meschină!”

Marți, 13 decembrie, la uzina Dacia a a avut loc o nouă rundă de negocieri privind contractul colectiv de muncă, între liderii sindicali și reprezentanții administrației acestei companii. Și nici de această dată nu s-a ajuns la un numitor comun.

Sindicatul Dacia nu acceptă o creștere salarială de 300 lei! ”Oferta administrației e meschină!”

Citește și: La Dacia negocierile continuă. „Dacă până la Crăciun nu ajungem la un consens, luăm în calcul declanșarea unui conflict de muncă”

Oferta administrației, adică o creștere salarială de 300 lei, ni s-a părut meschină vizavi de așteptările salariaților. Propunerea noastră este pentru o creștere de 1.100 lei; am scăzut de la 1.200 lei, cât am cerut la început. Problema e că perioada de negocieri se cam apropie de sfârșit. Vom negocia mai intensiv. Mai e și săptămâna viitoare, dar, dacă nu ne înțelegem, după sărbători va fi iminentă declanșarea unui conflict de muncă” – ne-a declarat cu puțin timp în urmă Viorel Ungureanu, lider al Sindicatului Automobile Dacia.

Primele se plătesc vineri

Miercuri, 14 decembrie, va mai avea loc o rundă de negocieri. Iar vineri, așa cum v-am informat, salariații își vor lua prima de Crăciun: 1.600 lei net, de căciulă (din 2025 lei – sumă brută)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită