Web Analytics

Sindicaliștii de la Dacia ies în stradă

de | 8.12.2017 12:30 | Actualitate

sindicalistiDaciaSindicaliștii de la Automobile Dacia au anunțat că vor participa la mitingul de amploare împotriva Guvernului organizat marţi, 12 decembrie a.c., la Bucureşti.

Protestul, organizat de Blocul Național Sindical (BNS), va avea loc în Piaţa Victoriei din capitală, în intervalul orar 10.00 – 13.00.
La miting vor participa și 1.000 de sindicaliști de la uzina din Mioveni. „Noi, cei de la Dacia, vom protesta pentru două motive: transferul contribuţiilor de la angajator la angajat şi tergiversarea construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu. Prin acest transfer se va pune o povară uriaşă, în special pe spatele nostru, al privaţilor. Contribuţiile vor creşte de la 32% la 45%”, a declarat viceliderul SAD, Ion Iordache.
BNS a decis să protesteze pe 12 decembrie, în Piața Victoriei din capitală, deși, după decesul regelui Mihai I, a anunțat că renunță la proteste. BNS a revenit asupra deciziei după aprobarea de către Senat a OUG 79/2017 privind transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii