Web Analytics
scris sâmbătă, 20.04.2024

Simona Halep va lipsi şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informează Marca, potrivit News.ro.

Simona Halep va lipsi şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Citește și: Salvamontiştii, acţiune de recuperare a trupului unei persoane căzute de la peste 400 metri. Victima este un cetățean american

 “Halep, aflată pe locul 1.146 în clasamentul WTA, primise una dintre invitaţiile pentru tabloul principal al Mutua Madrid Open, a cărui tragere la sorţi are loc duminică. Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a se deplasa la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Ea încă nu s-a recuperat, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneul combinat pe care l-a câştigat în 2016”, notează jurnalul spaniol.

Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de la Oeiras, din Portugalia (WTA 125), însă s-a retras spunând că nu vrea să îşi grăbeacă revenirea şi că organismul său are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Citește și: Un bărbat a plecat în urmă cu 6 zile, din Piteşti, spunându-le prietenilor că „pleacă pe munte”

Distribuie!

0 Comentarii