Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

Simona Halep, calificare în turul secund la Cincinnati

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a învins-o pe Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3, și s-a calificat în turul secund al turneului de la Cincinnati. Dubla campioană de Grand Slam a avut probleme medicale la piciorul stâng. În turul următor, Halep o va înfrunta pe Veronika Kudermetova (20 WTA).

Simona Halep, calificare în turul secund la Cincinnati

Citește și: Simona Halep debutează azi în turneul de la Cincinnati


Startul de partidă a fost unul echilibrat. Fiecare jucătoare a reușit câte două break-uri în primele patru game-uri disputate. Pe finalul setului inaugural, Halep a câștigat din nou pe serviciul adversarei și s-a impus după 56 de minute. Setul secund a fost adjudecat de Potapova după ce a reușit trei break-uri în fața româncei.
Setul decisiv s-a jucat la intensitate maximă. Halep a reușit break-ul la scorul de 2-1, însă rusoaica și-a recuperat serviciul pierdut la scorul de 4-2. Halep a mai câștigat un game pe serviciul adversarei și a încheiat meciul după două ore și 15 minute.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...