Web Analytics

Simona Halep n-a mai avut timp de pase şi pentru puştii veniţi de la Piteşti

de | 22.11.2018 13:02 | Sport

# Moment de amărăciune la ”Stejarii Country Club” # Puștii antrenați de Radu Barbu și Gabriel Săndulescu s-au simțit frustrați că n-au apucat să schimbe câteva mingi cu nr. 1 mondial, deși organizatorii evenimentului din Capitală le promiseseră acest lucru

Sâmbăta trecută, peste 70 de sportivi, părinți și antrenori de la mai multe cluburi de tenis din Pitești au participat în București, la Complexul „Stejarii”, la o acțiune de promovare a tenisului, alături de Simona Halep și Marius Copil. Invitația a fost transmisă cluburilor din Pitești prin antrenorul Radu Barbu. Conform programului, copiii din Pitești ar fi trebuit să schimbe mingi cu cei doi mari campioni, să facă fotografii, să primească autografe și tricouri personalizate. Micuții piteșteni au reușit să facă poze cu Simona și să primească autografe și poze de la aceasta, nu și să schimbe mingi cu ea pe terenul de tenis. Și asta din cauză că Simona, probabil și fiindcă puștii din Pitești au fost programați ultimii între cluburile din țară, nu a mai rămas la acest ultim moment ce ar fi produs atâta bucurie micuților tenismani. De aici și frustrarea părinților și a copiilor, care nu au înțeles-o pe Simona pentru gestul ei. Un lucru cauzat, evident, și de organizarea defectuoasă a evenimentului, mai ales că puștii din Pitești au fost singurii din țară care nu s-au mai putut bucura de un schimb de mingi cu nr. 1 mondial. Iată ce spun despre această problemă antrenorii piteșteni Gabriel Săndulescu și Radu Barbu, cei care i-au însoțit pe copii la întâlnirea cu Simona Halep și Marius Copil.

„Simona nu a putut să stea mai mult. Noi am fost ultimii programați”

Iată ce ne-a declarat Gabriel Săndulescu: ”Simona are un program incredibil de încărcat și avea programat la ora 13.10 să plece, dar a stat chiar cu 20 de minute mai mult. Numărul de sportivi invitați a fost puțin prea mare sau au venit peste așteptările lor. Noi, din Pitești, fiind din cel mai apropiat oraș, pentru că au fost și din Satu Mare sau Timișoara, am fost ultimii programați. Vreau să vă spun că au primit toți copiii tricouri și autografe, au făcut fotografii cu Simona, dar nu au mai apucat să schimbe mingi. Copiii din grupul de Pitești au schimbat mingi cu Marius Copil. Nu s-a întâmplat absolut nimic… Era vorba de programul numărului 1 mondial! Nu putea să stea mai mult… Important este că acești copii au fost lângă ea, au făcut fotografii, chiar în fotografia de grup de la final pot spune că, în proporție de 80% sunt piteșteni, pentru că ceilalți plecaseră. Din Pitești au fost copii de la Tenis Club AS, de la LPS și de la clubul lui Radu Barbu. De fapt, noi am venit la invitația lui Radu Barbu. E clar că a existat o vagă dezamăgire că nu au mai schimbat mingi cu Simona, dar trebuie să înțelegem că vorbim de numărul 1 mondial. În concluzie, a fost extraordinar!”.

Radu Barbu: ”Mai multe detalii vă pot da cei de la «Stejarii»”

„Toți au luat autografe, au dat mâna și au făcut poze cu Simona Halep. Chiar au petrecut foarte mult timp alături de Simona Halep. Evenimentul a ținut de la ora 12.00 la ora 15.00 și copiii au avut ocazia să-i cunoască pe Simona Halep și Marius Copil. Mai multe detalii vă pot da cei de la «Stejarii»…”, ne-a spus și antrenorul Radu Barbu, care a preferat să nu comenteze de ce Simona n-a schimbat și câteva mingi cu puștii din Pitești, insistând doar pe faptul că… au primit autografe și au făcut poze cu nr. 1 mondial.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii