Simona Bucura Oprescu: “PSD nu va vota azi un Guvern Zero!”

de | 20.10.2021 10:47 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Niciun ministru propus de Cioloș nu a primit aviz favorabil din partea parlamentarilor PSD!

Iar programul de guvernare propus de USR este periculos pentru România!

USR are marea prioritate de a lista companiile de stat la bursă, adică să le privatizeze chiar și pe cele care au profit.

Chiar dacă România e într-o uriașă criză sanitară, care ne-a arătat că sistemul public are nevoie de uriașe investiții, USR insistă cu „dreptul de a alege în sănătate”, care presupune privatizarea asigurărilor de sănătate și transferul banilor către clinicile private.

Citește și: Percepția populației cu privire la dezinformări sau știri false

„Debirocratizarea și flexibilizarea procesului de înființare și funcționare a grădinițelor, școlilor și liceelor private”, arată programul lor de guvernare. În realitate, va fi o privatizare a sistemului de educație, pentru că useriștii urmăresc să mute banii de la stat către școlile private.

Iar una dintre cele mai periculoase măsuri propuse de USR o reprezintă privatizarea industriei de apărare națională.

PSD nu va vota azi un Guvern Zero, un Guvern cu miniștri care au provocat dezastru sanitar și economic, un Guvern nociv pentru România!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...