Web Analytics

Simona Bucura Oprescu (PSD): „Laptele și mierea promise de Guvern sunt apă chioară și pelin!”

de | 3.03.2021 09:50 | Actualitate, Politica si Administratie

„Parlamentul – în care majoritatea o dețin, împreună, PNL, USR PLUS și UDMR – a adoptat bugetul de stat pentru anul în curs, un buget al austerității față de care PSD a votat împotrivă.

 Culmea este că Guvernul prezintă acest buget ca pe unul al prosperității, în condițiile în care toți indicatorii spun exact opusul: nu cresc pensiile, nu se majorează alocațiile, salariile sunt înghețate, bugetul Educației este cel mai mic din ultimii 30 de ani, cel al Sănătății este mai jos decât nivelul de anul trecut, iar marile investiții promise întârzie.

 

CITEȘTE ȘI: COMERCIANȚI DIN PIAȚA CEAIR ȘI BAZARUL GH. LAZĂR – AMENDAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI

 

De unde prosperitate, când pentru fermieri nu se dau nici măcar banii pentru despăgubirile pentru secetă, când ajutoarele de stat pentru HoReCa și alte sectoare vitale ale economiei se lasă așteptate, când prețurile la energie, alimente, medicamente tot cresc?

În plus, deficitul este uriaș, iar Guvernul Cîțu se tot împrumută și pune povara datoriilor în spatele cetățenilor.

 

CITEȘTE ȘI: Președintele PNL, Ludovic Orban: „Bugetul pe 2021 este unul al investiţiilor şi al dezvoltării, nu al austerității”

 

Prosperitatea, laptele și mierea promise de către Guvernul actual sunt, de fapt, sărăcie, apă chioară și pelin”, a postat deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura-Oprescu, pe pagina sa de Facebook.

A.N

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii