Web Analytics
scris joi, 03.12.2020

Simona Bucura Oprescu: “Obligația noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică!”

Stoparea pandemiei de coronavirus și ieșirea din criza economică sunt posibile! PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist în acest sens, declară Simona Bucura Oprescu, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților.

Simona Bucura Oprescu: “Obligația noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică!”

“PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist atât pentru a opri pandemia, cât și pentru a ieși din criza economică!

Românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare. Numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice dictate doar de interesul politic – toate acestea au arătat țării câtă incompetență poate produce Guvernul Orban! Nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban! Argeșenii ne-au transmis că PNL va primi ceea ce merită la vot din partea lor.

Sunt convinsă că PSD va câștiga alegerile parlamentare! În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciați profesioniști, în special pe domeniul sănătății publice. Sunt parte a echipei noastre domnul doctor Remus Mihalcea, manager al Spitalului Clinic Colentina din București, doamna doctor Cristina Stocheci, domnul doctor Viorel Enache. PSD a aplicat criteriile de integritate. Suntem singurul partid care nu avem pe liste nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja.

Guvernul liberal a adus cea mai mare scădere economică din Europa, de 6%;

Guvernul liberal este singurul din Europa care a închis școlile;

Guvernul liberal a generat peste 100.000 de șomeri numai pentru hoteluri, restaurante și cafenele și pierderi de 3 miliarde de euro doar pentru această industrie;

Guvernul liberal a refuzat aplicarea legii privind creșterea cu 40% a pensiilor;

Guvernul liberal distruge companiile cu capital românesc;

Guvernul liberal a refuzat dublarea alocațiilor pentru copii;

Guvernul liberal a împrumutat România cu 1.000 de euro pe secundă.

Pentru români, Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul!

Obligația noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică! Pentru a-i opri pe liberali, trebuie să mergem pe 6 decembrie la vot! Modul cum votăm influențează direct modul cum trăim, iar de fiecare dată când PSD a fost la putere românii au trăit mai bine.

Vă rog, dragi argeșeni, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, să mergem la vot și să votăm candidații PSD pentru Parlamentul României, poziția 6 pe buletinul de vot – garanția schimbării în bine a legislației românești pentru siguranța unui trai mai bun!”, transmite Simona Bucura Oprescu.

 

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș, la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită