Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: „Măsuri concrete pentru experții tehnici și verificatorii de proiecte”

de | 7.06.2022 13:48 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu anunță că a fost emis un ordin pentru modificarea și completarea procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici.

„Astfel, înscrierea candidaților se va face exclusiv prin intermediul unei platforme online creată special în acest scop. Platforma va fi lansată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) pe 10 iunie.

Citește și: “PSD a impus și a susținut multe programe și măsuri bune”

De asemenea, se va modifica punctual procedura de examinare pentru clarificarea anumitor probleme pentru câteva domenii care au avut suprapuneri de competență, ca de exemplu securitatea la incendiu, instalații sanitare aferente construcțiilor sau sisteme de alimentare cu apă și de canalizare.

Modalitatea de susținere a examenelor și pentru prelungirea dreptului de practică va rămâne aceeași ca și până acum: doar în scris, pe baza unui test-grilă, organizat de către MDLPA în cele șase centre din toată țară: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța.”, continuă deputatul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *